Ledimainos on vuonna 2007 perustettu yritys, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa valomainoksiin ja teippauksiin liittyvissä asioissa. Ledimainoksen tuotantotilat sijaitsevat keskisessä Suomessa Muuramessa, mikä mahdollistaa asiakkaiden valtakunnallisen palvelun.

Valomainostuotanto

Oma tuotantomme valmistaa yksilölliset ja näyttävät valomainostuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantomme taipuu tilanteen mukaan yksittäisen valomainoksen teosta aina valtakunnallisen myymäläketjun valomainostoimituksiin. Asennuspalvelumme takaa huolellisen valomainosten asennuksen. Näin voimme antaa valomainoksillemme tarvittaessa jopa viiden vuoden takuun. Asennamme valomainokset koko Suomen alueella.

Teippauspalvelu

Teippauspalvelumme kattaa autoteippaukset ja toimitilateippaukset aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Suurkuvatulostimen avulla pystymme toteuttamaan näyttävät ja tarkat teippaukset autoihin ja toimitilojen ikkunoihin. Toteutamme teippaukset joko omien suunnitelmiesi pohjalta tai voimme tarvittaessa suunnitella nykyaikaisen ja tyylikkään ilmeen yrityksellenne.

Muut palvelut

Palveluihimme kuuluvat myös valomainoskorjaukset, suunnittelupalvelu ja muutokset. Lisäksi voimme varastoida asiakkaan valomainokset myöhempää käyttöä varten tai muuton ajaksi. Tulostimien ja muiden laitteidemme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös opaste-, kyltti- ja suurkuvatulosteasioissa.

Pystymme näin palvelemaan asiakkaitamme kaikissa näkyvyyteen liittyvissä asioissa.